• Novinky

            • Oznam - Riaditeľské voľno

            • Na deň 2.5.2024  udeľuje riaditeľka školy "RIADITEĽSKÉ VOĽNO" (dôvod - konanie prijímacích skúšok).

              Riaditeľské voľno sa týka žiakov, ktorí v tento deň majú vyučovanie v škole.

            • Deň narcisov

            •  

              DEN_NARCISOV_18.april_2024.pdf

              Naša škola sa opäť zapojí do celoslovenskej zbierky pri príležitosti Dňa narcisov. Tento deň v tomto roku pripadne na 18. apríl, štvrtok. Naši žiaci budú hliadkovať na vyhradených miestach neďaleko našej školy, ale aj napríklad pri Nemocnici Ružinovi či nákupnom centre Retro. Budeme vďační za príspevok v akejkoľvek hodnote. Príspevok je dobrovoľný, takže aj len možnosť oboznámiť vás a vysvetliť dôvody a komu vlastne vyzbierané peniaze putujú, bude pre nás zadosťučinením.

              Liga proti rakovine Vás srdečne pozýva na bezplatné preventívno-edukačné aktivity, kde môžete získať užitočné a praktické informácie k prevencii onkologických ochorení.

              Prevencia je krok ku zdraviu, nájdite si i Vy chvíľku času a navštívte preventívny stánok 18. apríla na Deň narcisov v čase od 12:00 do 18:00 v mestách

              Bratislava  - OC Nivy,Eurovea, Avion, Vivo

              Ďakujeme vopred.

            • Festival podnikavosti

            • Dňa 27. 03. 2024 sa naše žiačky z tried 1. DA, 2. MA, 3. DA a 3. DB zúčastnili festivalu podnikavosti, ktorý organizovalo Rozbehni sa! V budove BSK.

              Program festivalu bol naozaj pestrý a inšpiratívny. Pozornosť žiakov upútala prednáška Petra Komorníka (spoluzakladateľa Slido), obálková výzva, ktorá podporila kreativitu a podnikavosť a tiež aj prezentácie žiakov, ktorí svoj nápad prihlásili do inkubátora.

              Svoje prvé výsledky odprezentovali aj naše žiačky Beatrisiia Šiman s nápadom “LadiesMat” a Natália Nguyen s nápadom “Hrejivý pomocník”. O ich skvelej práci v inkubátore svedčí aj to, že pokračujú aj v jeho druhej časti spolu s 300,00 € grantom pre ďalší rozvoj nápadu. Z ich úspechu máme radosť a želáme im veľa energie pri ďalšej práci.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje