• Novinky

            • Prezentácia - Propagácia výrobku

            • Prezentácia ,, Propagácia výrobku", bola určená pre žiakov 3. ročníka študijného odboru pracovník marketingu (3.DB PM) a bola zrealizovaná 8.1.2024. Akciu pre žiakov pripravila MOV Csákóová.

              Cieľom tejto akcie bola prezentácia na tému propagácia výrobku. Prvá časť prezentácie bola rozdelená na samotný výrobok a druhá časť bola zameraná na propagáciu vybraného výrobku, túto činnosť propagácie žiaci využili z inštruktáži v 3 ročníku. Žiaci pri vypracovaní využívali poznatky, ktoré priebežne získavali na hodinách marketingu a inštruktáži.

              Zadanú tému žiaci zvládli veľmi dobre. Ovládajú základne poznatky o marketingu, a vedia aplikovať poznatky s odborného výcviku.

            • Prezentácia - Vývoj obchodu

            • Prezentácia bola určená pre skupiny žiakov 1. ročníka študijného odboru pracovník marketingu  /1.DB/ a konala sa 18.1.2024. Akciu pre skupiny žiakov pripravili  a hodnotili MOV Jánošková a Csakoóvá

              Úlohou tejto prezentácie  bola prezentácia na tému „Vývoj obchodu“. V prvej časti  prezentácie sa zamerali na históriu obchodu, prevádzky, kde žiaci vykonávajú odborný výcvik. Druhá časť bola zameraná na súčasnú podobu obchodu a organizačnú štruktúru a rozdelenie sortimentu v danom obchode.

              V prezentácii  žiaci využili vedomosti získané na hodinách marketingu a tak isto využili poznatky z inštruktáži a z pracovísk, kde vykonávajú odborný výcvik.

              Zadanú tému žiaci zvládli veľmi dobre. Ovládajú základne poznatky o vývoji firmy, kde vykonávajú odborný výcvik a vedia aplikovať poznatky z odborného výcviku.

            • Divadelné predstavenie

            •  22.1.2024 sa žiaci, ktorí majú v tento deň  teoretické vyučovanie zúčastnia predstavenia 

              SPLEŤ

              Autorská inscenácia o (kyber)šikane a duševnom zdraví.

              Príbeh o mladých ľuďoch z generácie Z, ktorá patrí medzi tie najosamelejšie generácie na svete.

              Veronika je mladá, adoptovaná Rómka. Bojí sa s niekým naživo zblížiť, a tak väčšinou komunikuje len virtuálne. Pre svoj pôvod, výzor a originálne názory je vystavená kyberšikane. V reakcii na svoju inakosť a samotu si na sociálnych sieťach vytvorí virtuálny profil Bianky, svojho krajšieho a odvážnejšieho alter ega. Po medializácii prípadu šikany v Miloslavove zisťuje, že sa jej život podobá životu obete zo správ. Dokáže sa z toho všetkého vymaniť a začať nanovo?

              Pomoc exisTUJE.

              Spleť sme naštudovali preto, lebo nechceme zatvárať oči pred problémami, ktoré dnes mladých ľudí trápia. Chceme ich divadlom inšpirovať a podporovať v tom, aby sa nevzdávali seba, svojej inakosti a jedinečnosti. Aj keď je to niekedy veľmi ťažké, lebo sa cítia iní, osamotení, zranení, zúfalí, nepochopení a častokrát na hranici života a smrti, chceme, aby vedeli, že blízkosť a pomoc exisTUJE.

              Po každom predstavení sa uskutoční diskusia s tvorcami a odborníkmi z IPčka o témach inscenácie aj nástrojoch v online a offline priestore, ktoré môžu mladým ľuďom pomôcť nájsť cestu von. Na diskusii môžu diváčky a diváci klásť anonymné otázky prostredníctvom aplikácie SLIDO

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje